Radio frequency (RF)

Akhirnya, rawatan yang benar-benar bukan pembedahan, rawatan untuk membentuk  badan, mengetatkan kulit, mengurangkan selulit dan pengurangan lemak.

RF (frekuensi radio) sistem boleh merawat kebanyakan kawasan tubuh anda, termasuk perut, paha, muka,leher dan lengan.

 

RF  bekerja dengan mengeluarkan sejumlah Frekuensi Radio (RF) gelombang ke lapisan dermis kulit. Rawatan ini  bekerja dengan cara memanaskan tisu secara mendalam

 

Jika diet dan senaman gagal untuk mengurangkan kawasan lemak yang tidak diingini, maka RF (frekuensi radio) boleh memberi bantuan yang anda cari. Program rawatan direka untuk memperbaiki bentuk badan dan mengurangkan lemak yang tidak diingini dari kawasan seperti muka dan leher, atas lengan, perut, peha, punggung, pinggul, lutut, betis,pergelangan kaki dan dada lelaki.

 

Salah satu manfaat utama lebih prosedur pembedahan adalah bahawa badan anda akan menghasilkan kolagen sendiri, semasa dan selepas rawatan.

 

Collagenesis ini mampu  menegangkan kulit dan tisu penghubung, di samping meningkatkan peredaran mikro dan membantu dengan saliran limfa anda.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>